Matgrafik

Dagens tema är matgrafik. Den första bilden kommer från magasinet Hunger och är, ja, supersnygg tycker jag. Det finns fler exempel på informationsillustration och informationsgrafik i reportaget än det jag lagt in här, och medan jag bläddrade igenom tidningen tänkte jag att det här är bland det snyggaste exempel på informationsgrafik som jag har sett från Sverige. Bakom tidningen står samma personer som gjort tidningen Filter.

De två andra exemplen på matgrafik är ett recept på kanelbullar som jag hittade på  visulal.ly och illustrerade kort om grönsaker från underconsideration.com

 Fint hos magasinet Hunger

Fint hos magasinet Hunger

Cinnamon Rolls
Explore more infographics like this one on the web's largest information design community - Visually.
 Informationskort om grönsaker från  Under Consideration

Informationskort om grönsaker från Under Consideration