Vykort med vinterfåglar

Vykortet på bilden fick jag för några år sedan från en god vän. Givetvis tyckte jag att det var en fantastisk present och har satt upp det bredvid mitt köksfönster så jag kan se vilka vinterfåglar som besöker min trädgård.

Det funkar så att varje fågelillustration har en siffra bredvid sig och ett antal bokstäver i sin pratbubbla. Längst upp på sidan finns en förklaring till vilket livsmedel bokstäverna står för och i nederkant finns en lista över siffrorna med fågelartens namn bredvid. Tjusigt och informativt.

Vykortet (som är i A4-storlek) fanns tidigare att köpa på bland annat Umeås bildmuseum. För fler fina produkter med informationsillustration från samma företag kan du besöka www.temabilder.se

 Vykort som visar vinterfåglar och vad de äter

Vykort som visar vinterfåglar och vad de äter